2019. június 25.
Több ezreket várnak a gencsapáti fesztiválra

Több ezreket várnak a gencsapáti fesztiválra

A május 18. és 21. között megrendezésre kerülő Gencsapáti Pünkösdi Feszti-válon több ezer résztvevőre számítanak a szervezők.

A Gencsapáton megrendezett pünkösdi esemény évről évre egyre népszerűbb. A várost szórakoztató szabadidős eseményből mára tízezreket vonzó zenei és gasztronómiai fesztivállá nőtte ki magát.

Idén a különböző helyszíneken 100 négyzetméter feletti LED-fallal, fantasztikus vizuál-, é hangtechnikával, konfettiágyúval, sőt, színpadi pirotechnikai show-val, változatos zenei stílusú produkciókat láthatnak az érdeklődők.

A szervezők tájékoztatása szerint a fesztiválon fellép mások mellett az Ocho Macho, az Edda Művek, a Tankcsapda, a Lord, a Republik, Rúzsa Magdi, a Csík Zenekar, valamint az Ismerős Arcok. A négy napon három koncerthelyszínen több mint harmincöt fellépőt hallhat és láthat a közönség.

Hozzáfűzte: a programot színesítve, a pünkösdi néphagyományok előtt tisztelegve a könnyűzenei fesztivál keretében tarják meg vasárnap délután a XXII. Gencsi Söprű Regionális Néptáncfesztivált is.

A helyszínre ingyenes buszjárat is indul Szombathelyről.

Megosztás

Az ŰrDongó őrületről is Spielberg tehet?

Hello Kultúra

Az ŰrDongó őrületről is Spielberg tehet?

Kiszolgáltatott, szeretnivaló lény érkezik a Földre az űrből, összebarátkozik egy kamaszlánnyal, és együtt indulnak új kalandok felé. Aki a homlokára csap, és azt mondja, hogy ez akár az ET sztorija is lehetne, az jól asszociál.

Az ember, aki eljátszotta Freddie Mercuryt

Hello Kultúra

Az ember, aki eljátszotta Freddie Mercuryt

A párszi vallású, indiai családban felnövő, majd szupersztárrá és milliók ikonjává váló fiú megformálására egy törékeny egyiptomi származású srácot választottak, akit azelőtt szinte csak sorozat és karakter szerepekben láthattunk. Mindenkiben megállt az ütő, és nemcsak a Queen rajongók aggódtak az év filmje miatt.