2024. április 19.
Ingyen sminktetoválást kaphatnak a nagycsaládos anyukák

Ingyen sminktetoválást kaphatnak a nagycsaládos anyukák

Patkós Alexandra arcművész olyan háromgyerekes anyukák jelentkezését várja, akik nem engedhetik meg maguknak ezt a luxust.

Az anyák napja története az ókori görögökig nyúlik vissza, de napjainkban ismert jellegét a kora újkorban nyerte: Angliában az 1600-as évek közepére már rendelet szabályozta, hogy a szolgálók ezen a napon kimenőt kapjanak, hogy meglátogathassák édesanyjukat. Május Magyarországon minden évben május első vasárnapja az anyáké, ez idén május 6-ra esik.

 

Hazánk lakosságának nagy része ünnepli az anyák napját, amely az egyre nagyobb létszámban jelenlévő nagycsaládosok számára egy különösen fontos dátum, hisz az édesanyákra itt kiváltképp nagy felelősség hárul. Patkós Alexandra sminktetováló specialista most az ő kedvükben szeretne járni.

 

Az arcművész csapata pályázatot hirdetett, amelyben a legalább háromgyermekes anyukák jelentkezését várják. A nevezést bárki, akár a hölgy gyermeke, párja, férje is benyújthatja.

 

„Tudjuk, hogy milyen áldozatos munka, 24 órás műszak az édesanyáké. Ne feledjük azonban, hogy amellett, hogy valaki anya, még lehet és legyen is vonzó nő, a fáradságos hétköznapok, az éjszakai ébrenlét és a család összetartása közben is. Pontosan ismerjük, hogy az ilyen életszakaszban lévő nőknek milyen hatalmas előnyt tartogat a tartós smink” – nyilatkozott Patkós Alexandra.

 

A nyertes édesanya egy teljes, személyre szabott és egyedileg az arcára tervezett, anti aging, optikai arcfiatalító hatású sminktetoválást nyer, ami magába foglalja a szemöldök, a szemhéj és a száj szépítését is. Az érdeklődők a palyazat@alexandra-academy.com e-mail címre küldhetik el rövid bemutatkozásukat és egy családi fotót május 2-ig. A levél tárgya legyen: ANYÁK NAPJA! Eredményhirdetés anyák napján, azaz 2018. május 6-án, a Patkós Alexandra Exclusive Beauty Szalon Facebook-oldalán lesz élő videóban.

 

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.