2024. április 23.
Feltámasztják a tárcsázós telefont

Feltámasztják a tárcsázós telefont

Nem is értjük, hogy a retro őrület korában miért kellett erre eddig várni.

Egyre kevesebb háztartásban van vezetékes telefon, ami a mobilforradalom következtében valahol érthető is. A hagyományosan ipari fejlesztésekkel foglalkozó Uji Tekuma cég azonban megtesz mindent annak érdekében, hogy ezt a ma már antiknak számító eszközt végre átrángassa a 21. századba.

A „Dreyfuss” telefon a klasszikus és a futurista formavilág ötvözetének tekinthető. A nosztalgiát ebben az 1937-ben gyártott Bell 302-es modell  dizájnja képviseli, viszont maga a tárcsa már egy érintőképernyőn található és természetesen a hagyományos verzió eredeti elnevezésére fittyet hányva vezeték nélkül is működtethető lesz.

(via trendhunter)

Megosztás

A daytime buliké a jövő? - hazai és nemzetközi szinten is egyre több a nappali bulizási lehetőség

Hello Trend

A daytime buliké a jövő? - hazai és nemzetközi szinten is egyre több a nappali bulizási lehetőség

  • 2024.04.15

2024-ben a bulizás új dimenzióba lép: a nappali bulik egyre népszerűbbek hazai és nemzetközi szinten egyaránt. A fiatalok és fiatal felnőttek, de az idősebb generáció is egyre inkább az éjszakai élet hagyományos keretein túlra nyit, és a nappali órákban keresik a szórakozás lehetőségeit. Mik a daytime bulik előnyei, miben másabb az éjszakai partiktól és hogyan reagálnak erre a társadalom különböző generációi? Az Instant-Fogas körképe.