2021. december 5.

Több autó rongálódott meg a kátyúk miatt

A szombathelyi Rohonci úton kivágtak egy darabot az útból a felújítás miatt, amit fel is töktöttek, azonban az eső kimosta belőle a kavicsot, így nagy kátyúk keletkeztek.

A mély kátyúba belehajtva több autó is megsérült, akik a rendőrségre is bejelentették az esetet. Idő közben a helyszínen megjelent egy agresszív férfi, akinek a szemtanúk elmondása szerint feltehetően köze lehetett a munkálatokhoz. A férfi agresszív stílusban mondta el az autósoknak, hogy ez a munka rendben van, az autósok nem értenek hozzá. A férfi még a rendőrök megérkezése előtt távozott a helyszínről. A rendőrök végül körbefotózták a kátyút és az autókat, tájékoztatták a sofőröket a további teendőkről és irányították a forgalmat is, hogy több autó már ne sérüljön meg.

Megosztás

Télen is fitten? Lehetséges!

Hello Mozaik

Télen is fitten? Lehetséges!

  • 2021.11.21

Ahogy a nappalok rövidülnek, egyre nehezebben vesszük rá magunkat még a nap elkezdésére is, nemhogy a sportolásra. Pedig télen sem kell lemondanunk a mozgásról, még akkor sem, ha korábban nem sportoltunk rutinszerűen.

Mit együnk ősszel?

Hello Mozaik

Mit együnk ősszel?

  • 2021.11.7

Ha a szezonális gyümölcsöket és zöldségeket fogyasztjuk, akkor egészségesebb lehet a táplálkozásunk, sőt, még a környezetet is védhetjük.