2024. április 26.

Hazaengedték Gyurján Marcit, nem emlékszik semmire

A Balmazújvárosi meccsen orrtörést és agyrázkódást szenvedő kapust kedden délelőtt hazaengedték a kórházból.

A Haladás játékosa elmondta, hogy már sokkal jobban érzi magát, nincsenek fájdalmai, és kap levegőt is. Egy kórházi műtét során helyreillesztették az orrát, majd 12 öltéssel varrták össze a sebet. Hivatalos közleményében, amely a csapat oldalán található, úgy nyilatkozott, hogy a szünet utáni percek teljesen kiestek az emlékezetéből, így a konkrét balesetre sem emlékszik, habár azóta már többször visszanézte a jelenetet.

A balmazújvárosi csatár, Harsányi Zoltán bocsánatot kért tőle, jobbulást kívánt és reméli, hogy minél hamarabb visszatérhet a pályára Marci, aki azt mondta, benne nincs harag, hiszen az ütközés nem volt szándékos.

Játékosunknak egy ideig még biztosan otthon kell pihennie, nem szabad megerőltetnie magát. Egyelőre nem kell ágyban feküdnie, viszont csak sétálhat, és, ha a gyógyulása a megfelelő ütemben halad, két hét múlva már elkezdhet újra edzésekre járni.

Megosztás

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

Hello Sport

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

  • 2024.03.19

30. alkalommal rendezték meg a Dockyard Havas Szezonzárót az ausztriai Kreischbergen. A jubileum és március 15. apropóján egy közös ünnepi lecsúszást is tartottak, amin több száz magyar csúszott le együtt az emlékező menetben.