2024. április 18.
Magyarországra jön a hatszoros Mr. Olympia

Magyarországra jön a hatszoros Mr. Olympia

Hétvégén hazánkba látogat a testépítés egyik legendája, Dorian Yates, aki 1992. és 1997. között hatszor nyerte meg a Mr. Olympia címet.

A szakma széles körben a történelem egyik legjobb profi testépítőjeként tartja számon mind a mai napig. Edzéssel, közönségtalálkozóval és táplálékkiegészítő kóstolással várja az érdeklődőket 2022. június 4-én a Papp László Sportarénában megrendezendő Smart Sport Expo és Fitness Fesztiválon. Az eseményre látogatók személyesen találkozhatnak a híres testépítő bajnokkal, akivel lehetőség lesz egy közönségtalálkozó keretén belül fotókészítésre 12:00 és 15:00 óra között, továbbá az eseményen Dorian edzést is tart majd 16:00 és 17:00 óra között. A testépítő legenda egy saját, prémium táplálékkiegészítő márkát indított, ami néhány hónapja debütált a magyar piacon. A DYNutrition Hungary termékeit is lesz lehetőség megkóstolni.

 

Dorian Andrew Mientjez Yates, 1992. és 1997. között hatszor nyerte meg a Mr. Olympia címet, és az ötödik legtöbb Mr. Olympia-győzelmet birtokolja a sporttörténelemben Arnold Schwarzenegger, Ronnie Coleman, Lee Haney és Phil Heath testépítők mögött. Dorian Yates magas intenzitású edzéséről, valamint széles és vastag hátáról volt ismert, a testépítést kedvelők között sokan igazi ikonnak tartják.

 

Megosztás

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

Hello Sport

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

  • 2024.03.19

30. alkalommal rendezték meg a Dockyard Havas Szezonzárót az ausztriai Kreischbergen. A jubileum és március 15. apropóján egy közös ünnepi lecsúszást is tartottak, amin több száz magyar csúszott le együtt az emlékező menetben.