2024. április 24.
Zajlanak a sportesemények a megyében

Zajlanak a sportesemények a megyében

A héten rengeteg sporthoz kapcsolódó esemény történik a megyében, összefoglaltuk a legfontosabbakat:

Az  NB II-es női kézilabda-bajnokság 22. fordulójában fontos meccset nyert a Körmend, a Sárvár, a Szombathely, a Celldömölk és a Bük kikapott.

 

Szerdán 18 órától a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely-Egis Körmend megyei rangadóval folytatódik az NB I-es férfi kosárlabda-bajnokság.

Sajnos az U18-as fió kosárcsapatnak nem sikerült nyernie a junior-bajnokság országos döntőjében, így a nyolcadik helyen végeztek.

 

Szintén szerdán rendezik a Halmosi Zoltánról elnevezett labdarúgó megyei Magyar Kupa bronzmeccsét és döntőjét a Király Sportlétesítményben.

 

Új kosárlabdapályát adott ás Lengyel Lajos, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség elnöke, akik a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségével együtt támogatták a pálya felépülését. Az avatót összekötötték a Rába István Kosárlabda Emléktornával, amellyel az intézmény egykori igazgatója előtt tisztelegnek.

 

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás második körben megkapta az NB I-es és UEFA-licencet a Magyar Labdarúgó Szövetségtől. Ez azt jelenti, hogy amennyiben sikerül bekerülniük, indulhatnak nemzetközi kupákban is.

Megosztás

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

Hello Sport

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

  • 2024.03.19

30. alkalommal rendezték meg a Dockyard Havas Szezonzárót az ausztriai Kreischbergen. A jubileum és március 15. apropóján egy közös ünnepi lecsúszást is tartottak, amin több száz magyar csúszott le együtt az emlékező menetben.